blog-grid

Kuqezinjtë barazojnë 2:2 në Jerevan të Armenis...

blog-grid

Mbyllet me sukses misioni i Shkëndijës në Riga ...

blog-grid

Kuqezinjtë triumfuan edhe në ndeshjen kthyese nd...

blog-grid

Kuqezinjtë barazojnë ndaj AIK-ut në Stokholm me...

blog-grid

Kuqezinjtë e nisin me barazim sezonin e ri garues...

blog-grid

Kuqezinjtë e regjistrojnë fitoren e parë në se...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me tre pikë nga Strumica dhe ...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me humbje nga Strumica pasi n�...

blog-grid

Shkëndija arrin fitore të rëndësishme në tran...