blog-grid

Kuqezinjtë e nisin me barazim pa gola edicionin e...

blog-grid

Kuqezinjtë pësojnë humbje në ndeshjen e parë ...

blog-grid

Shkëndija barazoi 3-3 në xhiron e tretë, në te...

blog-grid

Rikthehen fuqishëm kuqezinjtë me fitore bindëse...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen nga qyteti i Manastirit me bar...

blog-grid

Kuqezinjtë janë ndarë me barazim pa gola në nd...

blog-grid

Kuqezinjtë sigurojnë fitore të merituar dhe tre...

blog-grid

Shkëndija kthehet me vetëm një pikë nga qyteti...

blog-grid

Me dy golat e Sindrit Gurit dhe me një gol të Lj...

blog-grid

Me një lojë mjaft bindëse, me kundërzbritje t�...