blog-grid

Shkëndija të dielën kthehet në aksion për tu ...

blog-grid

Xhiroja e 19-të në Ligën e Parë të futbollit ...

blog-grid

Pas dëmtimit në kokë në ndeshjen me Shkupin, k...

blog-grid

Kuqezinjtë janë kthyer në stërvitje me vëmend...

blog-grid

“Çdo kritikë duhet pranuar dhe reagimi e përg...

blog-grid

Të dielën në Tetovë presim Pobedën e Prilepit...

blog-grid

Shkëndija të dielën kthehet të luajë në Teto...

blog-grid

Shkëndija koleksionon fitoren e parë në vitin 2...

blog-grid

KF Shkëndija dhe FC Dinamo Kiev kanë gjetur akor...

blog-grid

Kthehen në stërvitje Hasani e Dita, mirëpo puno...