LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Sulmuesi anësor beson se Shkëndija është e den...

blog-grid

Ekzaminimet mjekësore kanë zbuluar hematom në m...

blog-grid

KF Shkëndija ka ndërprerë bashkëpunimin me fut...

blog-grid

Sulmuesi kërçovar realizon tre golëshin e parë...

blog-grid

Përmbysja e rezultatit në takimin me HJK Helsink...

blog-grid

Sot në orën 13:00 në selinë e UEFA-së në Nyo...

blog-grid

Takimi Shkëndija-HJK Helsinki në kuadër të tur...

blog-grid

Shkëndija ka zhvilluar seancën stërvitore zyrta...

blog-grid

Trajneri Osmani dhe kapiteni Hasani kanë reflektu...

blog-grid

“Kuqezinjtë” sot pas dite kanë zhvil...

blog-grid

Shkëndija të enjten në Strumicë përballet me ...

blog-grid

Informohen të gjithë gazetarët, fotografët dhe...

blog-grid

Ndeshja e parë me HJK Helsinki në Liga Evropa mu...

blog-grid

Paraqitja bindëse e Shkëndijës në takimim e kt...