Trakai-Shkëndija transmetohet nga vendasit, ndiqet me parapagesë

No image

Ashtu si në pjesën më të madhe të vendeve europiane edhe skuadra nga Lituania, Trakai, kërkon parapagesë për gjithë ata që dëshirojnë të ndjekin direkt përmes streamingut ndeshjet e tyre. Si bartës të të drejtave për ndeshjen e parë nga FK Trakai nuk lejojnë realizimin e streamingut nga ana jonë, duke mbrojtur kështu përfitimin e tyre nga transmetimi me parapagesë.
Bartësi i të drejtave mundëson të ndiqet ndeshja Trakai-Shkëndija direkt me parapagesë (subscription) prej 5,90 EUR në linkun:  Stream HD | Trakai vs Shkëndija
(pasi të hapet linku jepen sqarime për mënyrën e pagesës dhe regjistrimit për të ndjekur ndeshjen)