LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Shkëndija ka fituar edhe miqësoren e dytë në O...

blog-grid

Sulmuesi Hristijan Kirovski nuk do të jetë pjes�...

blog-grid

Sulmuesi kroat dhe drejtuesit e klubit kanë ndër...

blog-grid

Radeski shënoi dy herë në pjesën e parë, ndë...

blog-grid

 ‘Kuqezinjtë’ në përgatitjet një javore n...

blog-grid

Dita e dytë e përgatitjeve dimërore ka sjellë ...

blog-grid

Shkëndija prej të enjten transferohet në Ohër ...

blog-grid

’Kuqezinjtë’ sot kanë shënuar startin e pë...

blog-grid

Shkëndija do të zhvillojë katër takime kontrol...

blog-grid

Bejtullai, Totre, Nuhi dhe Abdulla kanë shpërnda...

blog-grid

Të dielën në Dubai u zhvillua edicioni i rradh�...

blog-grid

Drejtuesit e KF Shkëndija kanë ndërperë bashk�...

blog-grid

Shkëndija më 10 janar do të ketë grumbullimin ...

blog-grid

Shkëndija të enjten përballet me Shkupin në K�...