blog-grid

Kuqezinjtë marrin fitoren e parë nën drejtmin e...

blog-grid

Dominimi për 90-të minuta nuk mjaftoi që kuqezi...

blog-grid

Një gol i Agim Ibraimit na jep fitore 1:0 dhe kua...

blog-grid

Armend Alimi me hat trikun e parë në karierë dh...

blog-grid

Dy penalti të realizuara nga Agim Ibraimi dhe dis...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren me të lartë n...

blog-grid

Seria pozitive ndalet në Strugë ku mundemi 2:1 n...

blog-grid

Besart Ibraimi dhe Junior me nga dy gola sigurojn�...

blog-grid

Shkëndija ka luajtur baraz 1:1 me Rabotniçkin n�...

blog-grid

Derbi për kreun e tabelës është mbyllur me bar...