blog-grid

Kuqezinjtë dalin të mundur edhe në xhiron e dyt...

blog-grid

Me golat e Felipes, Imerit, B. Ibraimit dhe Beqiri...

blog-grid

Xhiroja e tretë në LPFMV sjell barazim 1:1 për ...

blog-grid

Shkëndija mundet 1:0 në transfertën e xhiros s�...

blog-grid

Kuqezinjtë dominojnë dhe fitojnë bindshën 3:0 ...

blog-grid

Dy gola të vonshëm nga Armend Alimi dhe Besart I...

blog-grid

Shkëndija fiton përballë Struga Trim&Lum du...

blog-grid

Kuqezinjtë u mundën 2:0 në transfertën e xhiro...

blog-grid

Dominimi total për 90-të minuta nuk ka mjaftuar ...

blog-grid

Kuqezinjtë munden 1:0 nga Akademia Pandevi në ta...