blog-grid

Dominimi dhe shanset e krijuara mbeten pa shfrytë...

blog-grid

Kuqezinjtë ndalen me barazim pa gola në duelin m...

blog-grid

Aganspahiç me gol 8 minuta para fundit na jep bar...

blog-grid

Paraqitje e sigurtë e kuqezinjëve që mundin 4:1...

blog-grid

Dominimi total, pesë herë korniza e portës dhe ...

blog-grid

Shkëndijë spektakolare për fitore me rezultat t...

blog-grid

Kuqezinjtë dalin të mundur nga Tikveshi në duel...

blog-grid

Vazhdojmë serinë e fitoreve si vendas, pasi në ...

blog-grid

Po, po, poooo. Shkëndija fiton AP Brerën dhe she...

blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë në Çair dhe bëjnë hap të...