Shkëndija ka fituar edhe miqësoren e dytë në O...

Mbrojtësit Sedat Berisha e Xhelil Abdulla dhe mes...

blog-grid

Plani i ndeshjeve kontrolluese të Shkëndijës n...

blog-grid

Ekspedita e Shkëndijës të dielën ka udhëtuar ...

blog-grid

Shkëndija tani më është vendosur në ‘Papill...

Shkëndija të mërkurën në orën 16:00 sipas ko...

blog-grid

Shkëndija ka shënuar fitore bindëse 4:1 përbal...

blog-grid

Stafi teknik i Shkëndijës në’ menynë’ e so...

blog-grid

Kapiteni Ferhan Hasani ka nisur të vrapojë tre m...

blog-grid

Skuadra ka shënuar fitore 2:1 në takimin kontrol...