blog-grid

Mesfushori 27 vjeçar kthehet në taborin kuqezi p...

blog-grid

Mesfushori qendror Mustafa Mujezinoviç është fu...

blog-grid

Nasko Milev është aktivizimi i rradhës i kuqezi...

blog-grid

Shkëndija ka kthyer në skuadër mbrojtësin e ma...

blog-grid

Shkëndija dhe Torpedo Kutaisi kanë gjetur akord ...

blog-grid

Shkëndija tashmë shtatë ditë intenzivisht real...

blog-grid

Mesfushori 19-të vjeçarë i Shkëndijës, Reshat...

blog-grid

Kur kanë kanë kaluar 12-të ditë nga starti i p...

blog-grid

Sulmuesi shkodran Erald Çinari vjen në Tetovë n...