blog-grid

Kuqezinjtë kanë mbyllur përgatitjet për duelin...

blog-grid

Xhiroja e 17-të në Ligën e Parë të futbollit ...

blog-grid

Futbollistët e Shkëndijës do t’i rikthehen pu...

blog-grid

Mesfushori nuk do të jetë pjesë e kuqezinjëve ...

blog-grid

KF Shkëndija vlerëson se nuk duhet të ekzistojn...

blog-grid

KF Shkëndija shpreh mirënjohje dhe vlerësim mak...

blog-grid

Shkëndija angazhon një prej futbollistët e ri m...

blog-grid

Përforcimi i parë i Shkëndijës për merkaton d...

blog-grid

Kuqezinjtë deri më 24 janar do të stërviten n...