Lajme nga moshat e reja

blog-grid

Shkëndija mban llogari për talentët ë ri në s...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës vazhdojnë me serinë e fi...

blog-grid

Trajneri i grupmoshave të Shkëndijës, Berat Ime...

blog-grid

Shpresat “kuqezi” nën udhëheqje të ...

blog-grid

Presidenti Bexheti, Drejtori i Përgjithshëm për...

blog-grid

Ekipi U 19 i Shkëndijës ka mundur Shkupin me rez...

blog-grid

Skuadra e kadetëve të Shkëndijës ka festuar ti...

blog-grid

Shefit Shefiti me tre gola ka shkëlqyer në fitor...

blog-grid

Gjenerata e kadetëve të Shkëndijës ka siguruar...

blog-grid

Shpresat e Shkëndijës kanë shënuar fitore bind...

blog-grid

Skuadra e kadetëve të Shkëndijës ka shënuar f...

blog-grid

Derbi i xhiros së 14-të në Super Ligën e Maqed...

blog-grid

Kadetët e Shkëndijës janë kthyer me tre pikë ...

blog-grid

Juniorët e Shkëndijës kanë shënuar fitore 3:1...

blog-grid

Totre, Demiri, Bejtullai dhe Radeski, bashkë me M...