Shkëndija-HJK Helsinki drejtëpërdrejtë në SuperSport

No image
Takimi Shkëndija-HJK Helsinki në kuadër të turit të dytë eliminator të UEFA Europa League do të transmetohet drejtëpërdrejtë në kanalet Super Sport 2 dhe Super Sport 2 HD në platformën Digitalb. Ndeshja nuk do të mund të transmetohet në kanalin zyrtar të klubit Livestream ose Youtube për shkak se të drejtat televizive i takojnë kompanisë që ka blerë të njejtat. Shkëndija-HJK Helsinki luhet sonte në Strumicë, me fillim në orën 18:00