blog-grid

Përballë Pelisterit të mërkurën ulim siparin ...

blog-grid

A thua edhe kjo mund të ndodhë!? Është për t...

blog-grid

Trajneri Gjoka vlerëson shumë pozitiv gjysmësez...

blog-grid

Pas ndeshjes së xhiros së 18-të në LPFMV, staf...

blog-grid

Kuqezinjtë rezultojnë skuadra më e mirë nga Ma...

blog-grid

Shkëndija shpreh mirënjohje dhe falënderim për...

blog-grid

Skuadra ka realizuar grumbullimin e parë në viti...

blog-grid

KF Shkëndija falemenderon Ahmedin për kontributi...

blog-grid

Shkëndija dhe portieri firmosin marrëveshje të ...

blog-grid

Sulmuesi 22 vjeçarë bashkohet me kuqezinjtë dhe...