Falënderim për ndërmarrjen Kipper Market

No image

Shkëndija shpreh mirënjohje dhe falënderim për zinxhirin e marketeve Kipper, që mundësuan realizimin e vauçerit nga Ligji për Sport. 

Klubi i futbollit Shkëndija falenderon publikisht Kompanine Kipper per realizimin e vauçerit nga Ligji për Sport dhe Ligjit për tatim fitimi për vitin që po e përcjellim. Kipper Market mundësoi realizimin e vauçerit, i cili KF Shkëndija i takoi sipas Ligjit për Sport në vendin tonë.


SHPËRNDAJE

TË NGJASHME