Coerver Coaching Camp | Dita e dytë

No image

Tani më dy ditë nën organizim të KF Shkëndija në ambientet e UEJL-së dhe palestrave të mbyllura me bar sintetik në Tetovë është duke u zhvilluar kampi i një prej shkollave më prestigjioze në botë për edukimin dhe trajnimin e trajnerëve dhe futbollistëve të moshave të reja.

Shihni fotogalerinë nga dy ditët e zhvilluara të Coerver Coaching Camp në KF Shkëndija –