blog-grid

Shkëndija është ndalur në barazim 1:1 në tran...

blog-grid

Shkëndija mund Makeodnija Gj.P. me tre gola në p...

blog-grid

Alimi dhe Radeski shënuan golat në fitoren 0:2 t...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ koleksionojnë tre pikët e rrad...

blog-grid

Shkëndija është ndalur me barazim 1:1 nga Renov...

blog-grid

Shkëndija sundon në qytetin e alfabetit dhe kthe...

blog-grid

Shkëndija ka mundur si mysafire Sileksin me rezul...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ kanë avansuar në 1/4 e Kup...

blog-grid

Shkëndija përkundër dominimit ka pësuar disfat...

blog-grid

Shkëndija është mundur me rezultat 0:1 nga Shku...