blog-grid

‘Kuqezinjtë’ për herë të tretë në histor...

blog-grid

Derbi i xhiros së 27-të ndërmjet Vardarit dhe S...

blog-grid

Zhunior, Ibraimi dhe Alimi shënuan tre herë për...

blog-grid

Shkëndija ka pësuar disfatë 1:0 nga Vardari në...

blog-grid

Shkëndija ka mundur Bregallincën me rezultat 3:0...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ kanë mundur 3:0 Sileksin në Go...

blog-grid

E treta e vërteta për Shkvndijën në Kupën e M...

blog-grid

Shkëndija ka mbyllur sezonin me fitore 1:3, duke ...

blog-grid

Super Shkëndijë në Liga Evropa që fiton 2:0 Kr...

blog-grid

Shkëndija fiton 1:2  edhe në Krakov të Polonis...