blog-grid

Kuqezinjtë e nisin me barazim sezonin e ri garues...

blog-grid

Kuqezinjtë e regjistrojnë fitoren e parë në se...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me tre pikë nga Strumica dhe ...

blog-grid

Kuqezinjtë kthehen me humbje nga Strumica pasi n�...

blog-grid

Shkëndija arrin fitore të rëndësishme në tran...

blog-grid

Kuqezinjtë kanë barazuar pa gola përballë Shku...

blog-grid

Ljupço Doriev me dy gola dhe një asist ishte fig...

blog-grid

Mos realizimi i shanseve para portës kundërshtar...

blog-grid

Fitore impresive e Shkëndijës ndaj Rabotniçkit ...