blog-grid

Një gol i Ljupço Dorievit sjell fitore dhe tre p...

blog-grid

Goli i Dorievit s’mjafton për fitore, pasi mysa...

blog-grid

Një shpërqendrim në mbrojtje na kushton disfat�...

blog-grid

Një gol i Erald Çinarit na jep fitore dhe tre pi...

blog-grid

Cake, Milev dhe Mujezinoviç sjellin golat për fi...

blog-grid

Shala dhe Çinari na japin fitore përballë Skopj...

blog-grid

Rexhepi dhe Shala na japin fitore 2:0 përballë P...

blog-grid

Mundemi me penalti nga Makedonija Gj.P. dhe lësho...

blog-grid

Shkëlqen Shkëndija dhe mposht 4:1 Tikveshin. Dy ...

blog-grid

Një gol i Cakes na jep tre pikë nga transferta n...