blog-grid

Jemi ndalur me barazim pa gola nga Sileksi në Tet...

blog-grid

Milev, Çinari dhe Ramadani realizojnë për fitor...

blog-grid

Super goli i Çinarit nuk mjaftoi për rezultat po...

Doriev e Shala shënojnë për fitore 2:1 në ndes...