LAJME EKIPI I PARË

blog-grid

Elian Franco Parrino është mbrojtës i ri i Shk...

blog-grid

Shkëndija gjendet para një momenti historik, i p...

blog-grid

Demiri, Radeski, Murati dhe Bejtullai janë ftuar ...

blog-grid

Futbollistët ‘kuqezi’ kanë zhvilluar seancë...

blog-grid

Bruno Akrapoviq dhe Ferhan Hasani njëzëri kanë ...

blog-grid

Ekspedita ‘kuqezi’ të martën pasdite ka udh...

blog-grid

Shkëndija të dielën në Shkup përballet me Var...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ jetojnë momentet më të su...

blog-grid

Genti i Belgjikës është kundërshtar i rradhës...

blog-grid

Në seancën stërvitore zyrtare në stadiumin ‘...

blog-grid

Shkëndija kërkon play-offin e Liga Evropës dhe ...

blog-grid

Paraqitja impresive në pjesën e dytë të takimi...

blog-grid

Skuadra e ‘kuqezi’ të martën ka udhëtuar dr...

blog-grid

Shkëndija kërkon të shënojë rezultat tjetër ...

blog-grid

Shkëndija do të përballet me Sileksin në ndesh...