Ndeshje kontrolluese: Shkëndija U17 dhe U19 përballen me KF Llapin në Tetovë

No image

Moshat U17 dhe U19 të Shkëndijës do të zhvillojnë ndeshje kontrolluese me ekipet përkatëse të KF Llapit nga Podujeva, Kosovë, të shtunën. U17 do të luajnë në ora 11:00, ndërsa U19 në ora 13:00. Ndeshjet do të zhvillohen në terrenin me bar sintetik të Qendrës Sportive në Tetovë. 

Share Now

Related Post