blog-grid

Shkëndija ka nisur me lojë bindëse dhe fitore s...

blog-grid

Skuadra e Zajazit nuk ka paraqitur pengesë serioz...

blog-grid

Humbje në një takim që duhej fituar Shkëndija ...

blog-grid

Klasikë ‘kuqezi’ në stadiumin e qyteti në G...

blog-grid

Fitore e pastërt 0:3 në Turnovë Vazhdon seria p...

blog-grid

Tjetër fitore e skuadrës ‘kuqezi’ për fitor...

blog-grid

Hap fals me Horizont Turnovën Shkëndija është ...

blog-grid

Kuqezinjtë’ kanë arsyetuar epitetin e favoriti...

blog-grid

Shkëndija ka lëshuar rast të mirë për të mar...

blog-grid

Derbi i xhiros së 16-të në Ligën e Parë të f...