Shtyhet ndeshja e xhiros së parë të LPFMV-së ndaj Skopjes

No image

Për shkak të ndeshjeve të cilat Shkëndija është duke i zhvilluar në kuadër të Uefa Ligës së Konferencës, për skuadrën kuqezi shtyhet fillimi i edicionit të ri garues të futbollit vendor. Kështu, ndeshja e xhiros së parë të LPFMV-së ndaj Skopjes që ishte në orar të zhvillohet më 07.08.2022 është shtyrë dhe e njëjta do të zhvillohet në një datë tjetër.

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME