Osmani: Fitore e merituar që nuk ishte në dyshim në asnjë moment

No image

Trajneri i Shkëndijës Qatip Osmani ka lavdëruar paraqitjen dhe fitoren 5:0 të skuadrës përballë Sileksit, ndërsa nuk fsheh kënaqësinë që përforcimi i fundit Izair Emini menjëherë jep efekt në ekip.

Lexo: Raporti i ndeshjes: Shkëndija vs Sileks 5-0