Metallurg, the chance to start a new series of victories!

The First League of Macedonian football brings in midweek regular turnover of local football and Shkëndija in the frame of the 12th week will face Metalurg of Skopje. 10th day before against Mladost Carev Dvor with draw 1: 1 was stopped the series of 7 victories and while this past weekend followed a goalless draw with Vardar in Skopje, the ‘red and blacks’ seek a fresh start, to attend a series of victories which last allegedly as much as possible. Metallurg in the last place has been beaten regularly in any of the appearances this season and again is required the same effect, but far from the opponent being underestimated. Rather, each in the Shkëndija’s bench shows maximal respect for the new team from Skopje and all are aware that to win can be achieved only with the utmost seriousness and might.Liga e Parë e futbollit të Maqedonisë në mesjavë sjell xhiro të rregullt të futbollit vendor dhe Shkëndija në kuadër të javës së 12-të do të përballet me Metalurgun e Shkupit. Pasi 10-të ditë më parë kundër Mlladost Carev Dvorit me barazimin 1:1 u ndal seria prej 7-të fitoreve të njëpasnjëshme dhe ndërkohë fundjavën që lamë pas pasoi barazim pa gola me Vardarin në Shkup, ‘kuqezinjtë’ kërkojnë një start të ri, për të vijuar një seri fitoresh që pretendohet të zgjasë sa më shumë. Metalurgu i vendit të fundit është mundur rregullisht në paraqitjet e këtij sezoni dhe sërisht kërkohet të përsëritet ai efekt, mirëpo larg asaj që kundërshtari të nënçmohet. Përkundrazi, secili në taborin e Shkëndijës tregon respekt maksmial për skuadrën e re nga Shkupi dhe të gjithë janë të vetëdijshëm se deri te fitorja mund të arrihet vetëm me seriozitet dhe mund maksimal.

04

“The atmosphere is in a very good level. After two draws its normal that we go for victory. It is clear that football has ups and downs. With Metallurg we have played often and have more wins and hope that this game we pass through with a positive result to rise as much as possible. We do not underestimate any team and of course that even in this match we’ll enter seriously and will give our best. What Metalurg is a the end of the table and we are on the top does not mean anything. We have to give our best to get three points”, said the defense player Sedat Berisha.

07

Coach Duro for the meeting with metallurgist except injured Juffo and Hasani will not be available even Armend Alimi who is suffering a red card suspension, while in the 18 is included the young Shpend Asani. Remembering that last midweek within the Cup Shkëndija bat metallurgist 0: 5 and the total score of 7: 0 advanced in the quarterfinals, but now is a new story and with serious commitment have to be achieved the next three points.

The duel Shkëndija – Metalurg will take place on Wednesday at the City Stadium in Kicevo, starting at 13:30.

The list of the 18 players gathered for the meeting with Metallurg:

Marko Jovanovski, Enes Azizi, Egzon Bejtullai, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Artim Pollozhani, Ardian Cuculi, Xhelil Abdulla, Muhamed Useini, Besir Demiri, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Bllagoja Todorovski, Marjan Radeski, Besart Ibraimi, Shpend Asani, Hristijan Kirovski dhe Bojan Vruçina.

Tags

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

Metalurgu, shans për start të ri të serisë së fitoreve!

No image

Liga e Parë e futbollit të Maqedonisë në mesjavë sjell xhiro të rregullt të futbollit vendor dhe Shkëndija në kuadër të javës së 12-të do të përballet me Metalurgun e Shkupit. Pasi 10-të ditë më parë kundër Mlladost Carev Dvorit me barazimin 1:1 u ndal seria prej 7-të fitoreve të njëpasnjëshme dhe ndërkohë fundjavën që lamë pas pasoi barazim pa gola me Vardarin në Shkup, ‘kuqezinjtë’ kërkojnë një start të ri, për të vijuar një seri fitoresh që pretendohet të zgjasë sa më shumë. Metalurgu i vendit të fundit është mundur rregullisht në paraqitjet e këtij sezoni dhe sërisht kërkohet të përsëritet ai efekt, mirëpo larg asaj që kundërshtari të nënçmohet. Përkundrazi, secili në taborin e Shkëndijës tregon respekt maksmial për skuadrën e re nga Shkupi dhe të gjithë janë të vetëdijshëm se deri te fitorja mund të arrihet vetëm me seriozitet dhe mund maksimal.

042

 

“Atmosfera është në nivel shumë të mirë. Pas dy barazimeve normal që tani shkojmë për fitore. Është e qartë se futbolli ka ngritje dhe ulje. Me Metalurgun kohëve të fundit kemi luajtur shpesh dhe kemi më shumë fitore dhe shpresojmë që edhe këtë lojë të dalim me rezultat pozitiv për tu ngritur sa më lartë. Ne nuk nënçmojmë asnjë skuadër dhe normal se edhe këtë ndeshje do hyjmë me seriozitet dhe do të japim maksimumin. Ajo që Metalurgu është ne fund të tabelës dhe ne jemi lartë nuk don të thotë asgjë. Duhet të japim maksimumin për të marrë tre pikë”, deklaroi mbrojtësi, Sedat Berisha.

071

 

 

Trajneri Duro për takimin me Metalurgun përveç të lënduarve Juffo dhe Hasani nuk do ta ketë në dispozicion edhe Armend Alimin që vuan pezullimin e kartonit të kuq, ndërsa në 18-she është përfshirë i riu Shpend Asani. Kujtojmë se mesjavën e kaluar në kuadër të Kupës Shkëndija mundi Metalurgun 0:5 dhe me rezultat të përgjithshëm 7:0 avansoi në çerekfinale, mirëpo tani është histori e re dhe me përkushtim dhe seriozitet duhet të arrihen tre pikët e rradhës.

Përballja Shkëndija-Metalurgu zhvillohet të mërkurën në stadiumin e qytetit në Kërçovë me fillim në orën 13:30.

Lista e 18-të futbollistëve të grumbulluar për takimin me Metalurgun:

Marko Jovanovski, Enes Azizi, Egzon Bejtullai, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Artim Pollozhani, Ardian Cuculi, Xhelil Abdulla, Muhamed Useini, Besir Demiri, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Bllagoja Todorovski, Marjan Radeski, Besart Ibraimi, Shpend Asani, Hristijan Kirovski dhe Bojan Vruçina.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.