In Kocani three points are required against Bregalnica

Round of 13 in the First Macedonian Football League brings Shkëndija transfer in Kocani, which will face Bregallnica ‘domestic’. Both the city stadium in Tetovo and Stip are working for the reconstruction of the fields, so as the local matches Bregalnica plays in Stip. Nevertheless, for the ‘red and blacks’ this does not change the definition and in Kocani or Stip the demand is only victory. With such ambitious the team traveled to the city a day before the matchday.

1

 

“Well, I do not know this team because I have never played against them. I hope that not only I, but all the team will enter the field with expectation to make the best of ourselves. To be a compact team from beginning till the end of the match. We will play on the offensive, as though we play outside we will ask our result, which is victory and which is most important for us at the moment.”, declared the Brazilian defender , Karlinjo Rech.

After winning the midweek with Metalurg, coach Duro and his staff have prepared the team for the challenge with Bregallnica requiring victory and three new points. In the team is back Armend Alimi that missed the midweek due to red card suspension, while Croatian striker Bojan Vruçina will miss who suffered a blow to the ankle against Metalurg and currently attends therapy for eliminating this blow. Other players are ready and the technical staff based on the tactics will decide the formation who will start the game.

The match Bregalnica-Shkëndija will be played in Kocani on Sunday, starting at 13:30.

2

 

The list of 19 football players gathered for the match with Bregallnica:

Marko Jovanovski, Enes Azizi, Egzon Bejtullai, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Artim Pollozhani, Ardian Cuculi, Xhelil Abdulla, Muhamed Useini, Besir Demiri, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Bllagoja Todorovski, Armend Alimi, Marjan Radeski, Besart Ibraimi, Shpend Asani, Hristijan Kirovski dhe Meriton Korenica.

‘Buba’ near the team in drilling, Lama begins to run!

3

 

The captain Ferhan Hasani though could not exercise after the surgery of ligaments, is constantly near the team. He followed closely the last training session, motivating the teammates to give their best in every game. ‘Buba’ emphasized that he believes in the strength of the group and the collective game and maximum engagement should be the main weapon in search of victory against Bregalnica in Kocani. And while after little more than two months ago who also operated the ligaments, it began with light jogging the young striker Bashkim Lama. The same player should have played this mid-season on loan to Macedonia Gj.P. but a week before the start of the season he tore the ligaments in a match testing. Lama and Buba, with the Juffo and Bojku increment to four the number of players of Shkëndija that were unlucky this fall, having suffered identical injuries.

4

 

Tags

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

Në Koçani kërkohen tre pikë kundër Bregallnicës

No image

Xhiroja e 13-të në Ligën e Parë të futbollit të Maqedonisë sjell transfertë të Shkëndijës në Koçani, ku do të përballet me Bregallnicën ‘vendase’. Njëjtë si stadiumi i qytetit në Tetovë edhe në Shtip është duke u punuar për rikonstruimin e terenit, kështu që Bregallnica ndeshjes si vendase i luan në Shtip. Si do që të jetë, ‘kuqezinjtë’ nuk ndryshojnë përcaktimin dhe në Shtip apo Koçani kërkesa është vetëm fitore. Me ambicie të tilla ekipi ka udhëtuar një ditë para drejt qytetit ku do luhet ndeshja.

1

 

“Mirë, unë nuk e njoh këtë skuadër, pasi asnjëherë nuk kam luajtur kundër tyre. Shpresoj që jo vetëm unë, por gjithë skuadra do të hyjmë në teren me pritje për të bërë më të mirën nga vetja. Të jemi skuadër kompakte prej fillimit deri në fund të ndeshjes. Do të luajmë në ofenzivë, pasi edhe pse luajmë jashta ne do të kërkojmë rezultatin tonë, që është fitorja dhe ajo është më e rëndësishme për ne në këtë moment”, deklaroi mbrojtësi brazilian, Karlinjo Rech.

Pas fitores së mesjavës me Metalurgun, trajneri Duro me stafin e tij kanë përgatitur ekipin për sfidën me Bregallnicën ku kërkohet fitore dhe tre pikë të reja. Në skuadër kthehet Armend Alimi që mungoi në mesjavë për shkak të pezullimit me karton të kuq, ndërsa do të mungojë sulmuesi kroat Bojan Vruçina që kundër Metalurgut pësoi një goditje në kavilje dhe për momentin ndjek terapi për eliminimin e hematomit të shfaqur. Futbollistët tjerë janë të gatshëm dhe stafi teknik në bazë të taktikës do të vendos për formacionin që do të nisë ndeshjen.

Përballja Bregallnica-Shkëndija luhet të dielën në Koçani, me fillim në orën 13:30.

2

 

Lista e 19-të futbollistëve të grumbulluar për takimin me Bregallnicën:

Marko Jovanovski, Enes Azizi, Egzon Bejtullai, Karlinjo Rech, Sedat Berisha, Artim Pollozhani, Ardian Cuculi, Xhelil Abdulla, Muhamed Useini, Besir Demiri, Ennur Totre, Stenio Zhunior, Bllagoja Todorovski, Armend Alimi, Marjan Radeski, Besart Ibraimi, Shpend Asani, Hristijan Kirovski dhe Meriton Korenica.

‘Buba’ pranë ekipit në stërvitje, Lama nis të vrapojë!

3

 

 

Kapiteni Ferhan Hasani edhe pse nuk mund të ushtrojë pas operimit të ligamenteve, vazhdimisht është pranë skuadrës. Ai ndoqi nga afër seancën e fundit stërvitore, duke motivuar bashkëlojtarët që të japin më të mirën në çdo takim. ‘Buba’ ka potencuar se beson në forcën e grupit dhe se loja kolektive dhe angazhimi maksimal duhet te jenë arma kryesore në kërkim të fitores kundër Bregallnicës në Koçani. E ndërkohë pasi pak më shumë se dy muaj më parë gjithashtu operoi ligamentet, ka nisur me vrapime të lehta sulmuesi i ri Bashkim Lama. Shtatëlarti duhej të luante këtë gjysmësezon si huazim te Makedonija Gj.P., mirëpo një javë para fillimit të sezonit këputi ligamentet në një ndeshje testuese. Lama dhe Buba, bashkë me Bojkun e Juffon çojnë në katër numrin e futbollistëve të Shkëndijës që këtë vjeshtë ishin të pafat, duke pësuar lëndime identike.

4

 

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.