blog-grid

Kuqezinjtë regjistrojnë fitoren e 10-të sezonal...

blog-grid

Një gol i 16-të vjeçarit Dashmir Elezi na jep t...

blog-grid

Një penalti inekzistente në kohën shtesë i mun...

blog-grid

Kuqezinjtë luajnë 1:1 përballë skuadrës ukrai...

blog-grid

Shkëndija luajti edhe testin e dytë në fazën p...

blog-grid

Shkëndija barazon 1:1 me FC Kaysar nga Kazakistan...

blog-grid

Shkëndija ka pësuar disfatë minimale 1:0 në du...

blog-grid

Super realizim i Dorievit dhe një autogol nga Dra...

blog-grid

Shkëndija fiton 2:1 Vardarin dhe pas gabimit të ...

blog-grid

Dueli i xhiros së 21 në LPFMV ndërmjet Rabotni�...