blog-grid

Mbyllet me sukses edhe kontrolluesja e dytë pasi ...

blog-grid

Shkëndija mbyll fazën përgatitore në Antalia m...

blog-grid

Shkëndija barazon pa gola në transfertën me Var...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 20-të sezona...

blog-grid

Ndërpritet seria e Shkëndijës prej 7-të ndeshj...

blog-grid

Shkëlqim dhe klas i kuqezinjëve në takimin e xh...

blog-grid

K A M P I O N Ë

Kampione, kampione, ole ole ole…..kampione&#...

blog-grid

Me titullin e kampionit të siguruar të shtunën ...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 23-të sezona...

blog-grid

Festë kuqezi në Tetovë ku kampionët kremtojnë...