blog-grid

Shkëndija ka nisur sezonin e ri me fitore 2:1 pë...

blog-grid

Shkëndija ka pësuar disfatë 3:0 në derbin e xh...

blog-grid

Shkëndija fiton Pobedën me rezultat 3:1 në një...

blog-grid

Shkëndija është ndalur në barazim 1:1 në tran...

blog-grid

Shkëndija mund Makeodnija Gj.P. me tre gola në p...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ koleksionojnë tre pikët e rrad...

blog-grid

Shkëndija është ndalur me barazim 1:1 nga Renov...

blog-grid

Shkëndija sundon në qytetin e alfabetit dhe kthe...

blog-grid

Shkëndija ka mundur si mysafire Sileksin me rezul...

blog-grid

Shkëndija përkundër dominimit ka pësuar disfat...