blog-grid

“Kuqezinjtë” janë ndalur me barazim ...

blog-grid

“Kuqezinjtë” fitojnë bindshëm 4:0 P...

blog-grid

“Kuqezinjtë” shënojnë fitore 3:1 në transf...

blog-grid

“Kuqezinjtë” shënojnë fitore të th...

blog-grid

Shkëndija mundet 1:0 në transfertën me Rabotni�...

blog-grid

“Kuqezinjtë” barazojnë 1:1 me Renovën në d...

blog-grid

Një gol i Radeskit 8-të minuta para fundit i ka ...

blog-grid

Super goli i Stenio Junior nuk i ka mjaftuar Shkë...

blog-grid

Një gol i Medjedoviçit dhe dy herë Ibraimi i sj...

blog-grid

Shkëndija avansoi në minutën e 18-të me anë t...