HJK Helsinki-Shkëndija mund të ndiqet LIVE vetëm me parapagesë

No image

Njoftojmë mbështetësit dhe ndjekësit e ekipit “kuqezi” se skuadra finlandeze nuk lejon të realizojmë transmetim direkt të ndeshjes HJK Helsinki-Shkëndija, pasi të drejtat televizive janë shitur. Bartësi i të drejtave mundëson të ndiqet ndeshja direkt me parapagesë (subscription) prej 9,90 euro.

ISTV njofton se ndeshja mund të ndiqet në linkun:
http://www.is.fi/veikkausliiga/art-2000005291511.html (pasi të hapet linku jepen sqarime për mënyrën e pagesës dhe regjistrimit për të ndjekur ndeshjen)