COACH’S VIEW | Akrapoviç: Kështu nuk mbrohen ngjyrat e klubit

No image

Barazimi 1:1 me Bregallnicën në Koçani ka lënë të pakënaqur shefin e stafit teknik Bruno Akrapoviq që ka kritikuar paraqitjen e futbollistëve në pjesën e dytë. Nëse fraksioni i parë ishte shumë i mirë dhe solli epërsi, Akrapoviq paralajmëron futbollistët me vërejtje serioze për mënyrën si interpretuan 45 minutat e dyta.