Skuadra vendoset në Moravske Toplice

No image

Shkëndija pasditën e sotme është vendosur në Moravske Toplice të Sllovenisë ku do të vijojë përgatitjet 10-të ditët e ardhshme.

Ekipi “kuqezi” orët e pasditës ka arritur në bazën e saj të 10-të ditëve të ardhshme, ku do të zhvillohet faza kryesore e përgatitjeve për përfaqësimin në eliminatoret e Liga Evropës. Menjëherë pas vendosjes së futbollistëve në teren hotel dhe pushimit të shkurtë, stafi teknik nxori skuadrën në seancë më të lehtë stërvitore sa për relaksim nga udhëtimi.

Prej të dielën futbollistët do të nisin punën intenzive sipas planit me nga dy seanca stërvitore në ditë.