blog-grid

Kuqezinjtë “masakrojnë” Vardarin në...

blog-grid

Kuqezinjtë barazojnë 1:1 me Renovën në takimin...

blog-grid

Kuqezinjtë për herë të tretë me rradhë kuali...

blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë trofeun e Kupës për herë t...

blog-grid

Kuqezinjtë kalojnë në 1/8 e finales së Kupës ...

blog-grid

Kuqezinjtë fitojnë 2:0 ndeshjen e parë të 1/8 ...

blog-grid

Shkëndija avanson në mënyrë bindëse në çere...

blog-grid

Kuqezinjtë munden në Tetovë 1:0 nga Pobeda në ...

blog-grid

Pas tre viteve rresht pjesëmarrje në finale, kuq...

blog-grid

Me golat e Felipes, Imerit, B. Ibraimit dhe Beqiri...