blog-grid

Kuqezinjtë shkëputen të vetmuar në kreun e ren...

blog-grid

Kuqezinjtë pas 15-të xhirove përforcojnë pozit...

blog-grid

Shkëndija fiton 2:0 Pobedën në transfertë dhe ...

blog-grid

Shkëndija mundet në Tetovë me rezultat 1:0 nga ...

blog-grid

Kuqezinjtë e mbyllin me stil gjysmëstinorin vjes...

blog-grid

Shkëndija ka nisur me fitore 1:0 gjysmëstinorin ...

blog-grid

Shkëndija ndalet me barazim 1:1 nga Makedonija Gj...

blog-grid

Shkëndija kthehet në rrugën e fitores pasi mund...

blog-grid

Kuqezinjtë munden në duelin e xhiros së 22-të ...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e 15-të sezona...