Tetovo derby in Bogovinje!

On Sunday Shkëndija will be a guest of Renova in Tetovo derby match, to be held at the stadium of the village Bogovinje. ‘Rossoneri’ seek victory to stay in step with Vardar in the fight for the title.

Pas pauzës dy javore në kampionat, Shkëndija u rikthehet sfidave kampionale me takimin e xhiros së 15-të të Ligës së Parë. ‘Kuqezinjtë’ janë mysafirë të Renovës në derbin tetovar, që do të zhvillohet në Bogovinë për shkak të punimeve që realizohen në terenin e stadiumit të qytetit në Tetovë. Pikërisht tereni shihet si hendikep më i madh për këtë përballje që gjithmonë bart motiv shtesë për shkak të rivalitetit sportiv ndërmjet dy skuadrave. Gjithsesi, ‘kuqezinjtë’ mendojnë vetëm për fitore, të vetëdijshëm për vështirësitë që mund të paraqiten gjatë derbit lokal. Për këtë arsye takimi shihet me seriozitet maksimal, respektohet Renova si çdo rival tjetër, por përcaktimi mbetet i pandryshuar, kërkohet fitorja e dytë sezonale kundër xhepçishtasve.

After the two-week break in the championship, Shkëndija gets back to the championship challenges with the meeting  of the 15th turnover of the First League. ‘Red and blacks’ are guests of Renova in Tetovo derby, which will take place in Bogovinje due to works carried out in the terrain of the city stadium in Tetovo. Exactly the field is seen as the biggest handicap for this showdown that always carries extra motivation because of sports rivalry between the two teams. However, the ‘red and blacks’ think only of victory, aware of the difficulties that may occur during the local derby. For this reason the game is viewed with the utmost seriousness, Renova respected like any other rival, but the definition remains unchanged, the second seasonal victory is required.

Ibraimi

Normalisht që jemi të përgatitur në maksimum, pasi si çdo derbi edhe ky takim e ka vështirësinë e vet. Shpresojmë tani në fitore, me angazhim të të gjithë futbollistëve. Jemi të vetëdijshëm se do jetë vështirë, ashtu si në çdo derbi, por mendoj se në fund do të arrijmë të marrim tre pikët. Është hendikep që ndeshje luhet në Bogovinë! Ndryshe do të ishte të luajmë në Tetovë, por tani s’kemi çka të bëjmë, tereni është ai që është dhe duhet të adaptohemi në atë fushë. Ne kemi respekt për Renovën, por neve tani na duhet tre pikëshi për të qenë sa më afër për të dalë kampionë. Për këtë mendoj se si theksova më parë, me angazhim të të gjithë lojtarëve do të arrijmë të marrim tre pikët
, u shpreh sulmuesi ‘kuqezi’, Besart Ibraimi.

Normally we are prepared to the maximum, because like any derby, this meeting has its own difficulties. We hope now to get the victory, with the engagement of all players. We are aware that it will be difficult, as in any derby, but I think in the end we will be able to get the three points. Handicap that match is played -Bogovinje! Otherwise it would be to play in Tetovo, but now we do not have what to do, the field is what it is and have to adapt to that area. We have respect for Renova, but now we need three points are to be closer to exit champions. For this I think as I mentioned before, the commitment of all players will be able to get the three points

Dy javë pushim në kampionat stafi teknik nuk caktoi ndeshje kontrolluese, mirëpo pjesa më e madhe e futbollistëve u përfshinë në dy ndeshjet e ekipit B me Sileksin në Kratovë (0:4) dhe Vardarin (1:0) në Tetovë. Braziliani Karlinjo Rech është rikuperuar dhe do jetë në kombinim për të luajtur, ndërsa edhe futbollistët tjerë janë ta gatshëm për të dhënë më të mirën kundër Renovës, përveç Marjan Radeskit që ndjen shqetësim të lehtë dhe nuk është grumbulluar për këtë takim.

Përballja Renova-Shkëndija zhvillohet të dielën në stadiumin e fshatit Bogovinë, me fillim në orën 13:00.

Stervitje-Kiro-Ibra-Juni

Lista e 19-të futbollistëve të grumbulluar për takimin me Renovën:

Marko Jovanovski, Enes Azizi, Bllagoja Todorovski, Karlinjo Rech, Artim Pollozhani, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Egzon Bejtullai, Xhelil Abdulla, Besir Demiri, Armend Alimi, Ennur Totre, Muhamed Useini, Stenio Zhunior, Shpend Asani, Besart Ibraimi, Bojan Vruçina, Hristijan Kirovski dhe Meriton Korenica.

Tags

Share Now

About Author

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

Derbi tetovar në Bogovinë!

Të dielën Shkëndija do të jetë mysafire e Renovë në derbin lokal të Tetovës, që do të zhvillohet në stadiumin e fshatit Bogovinë. ‘Kuqezinjtë’ kërkojnë fitore për të qëndruar në hap me Vardarin në luftën për titullin e kampionit.

Pas pauzës dy javore në kampionat, Shkëndija u rikthehet sfidave kampionale me takimin e xhiros së 15-të të Ligës së Parë. ‘Kuqezinjtë’ janë mysafirë të Renovës në derbin tetovar, që do të zhvillohet në Bogovinë për shkak të punimeve që realizohen në terenin e stadiumit të qytetit në Tetovë. Pikërisht tereni shihet si hendikep më i madh për këtë përballje që gjithmonë bart motiv shtesë për shkak të rivalitetit sportiv ndërmjet dy skuadrave. Gjithsesi, ‘kuqezinjtë’ mendojnë vetëm për fitore, të vetëdijshëm për vështirësitë që mund të paraqiten gjatë derbit lokal. Për këtë arsye takimi shihet me seriozitet maksimal, respektohet Renova si çdo rival tjetër, por përcaktimi mbetet i pandryshuar, kërkohet fitorja e dytë sezonale kundër xhepçishtasve.

Ibraimi

Normalisht që jemi të përgatitur në maksimum, pasi si çdo derbi edhe ky takim e ka vështirësinë e vet. Shpresojmë tani në fitore, me angazhim të të gjithë futbollistëve. Jemi të vetëdijshëm se do jetë vështirë, ashtu si në çdo derbi, por mendoj se në fund do të arrijmë të marrim tre pikët. Është hendikep që ndeshje luhet në Bogovinë! Ndryshe do të ishte të luajmë në Tetovë, por tani s’kemi çka të bëjmë, tereni është ai që është dhe duhet të adaptohemi në atë fushë. Ne kemi respekt për Renovën, por neve tani na duhet tre pikëshi për të qenë sa më afër për të dalë kampionë. Për këtë mendoj se si theksova më parë, me angazhim të të gjithë lojtarëve do të arrijmë të marrim tre pikët
, u shpreh sulmuesi ‘kuqezi’, Besart Ibraimi.

Dy javë pushim në kampionat stafi teknik nuk caktoi ndeshje kontrolluese, mirëpo pjesa më e madhe e futbollistëve u përfshinë në dy ndeshjet e ekipit B me Sileksin në Kratovë (0:4) dhe Vardarin (1:0) në Tetovë. Braziliani Karlinjo Rech është rikuperuar dhe do jetë në kombinim për të luajtur, ndërsa edhe futbollistët tjerë janë ta gatshëm për të dhënë më të mirën kundër Renovës, përveç Marjan Radeskit që ndjen shqetësim të lehtë dhe nuk është grumbulluar për këtë takim.

Përballja Renova-Shkëndija zhvillohet të dielën në stadiumin e fshatit Bogovinë, me fillim në orën 13:00.

Stervitje-Kiro-Ibra-Juni

Lista e 19-të futbollistëve të grumbulluar për takimin me Renovën:

Marko Jovanovski, Enes Azizi, Bllagoja Todorovski, Karlinjo Rech, Artim Pollozhani, Sedat Berisha, Ardian Cuculi, Egzon Bejtullai, Xhelil Abdulla, Besir Demiri, Armend Alimi, Ennur Totre, Muhamed Useini, Stenio Zhunior, Shpend Asani, Besart Ibraimi, Bojan Vruçina, Hristijan Kirovski dhe Meriton Korenica.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.