Testohen dritat e stadiumit të qytetit

Sonte në mbrëmje autoritetet komunale përgjegjëse për stadiumin e qytetit në Tetovë për herë të parë kanë ndezur dritat e montuara për zhvillim të ndeshjeve në termin të natës.

Kjo ka bërë që në opinion të përhapen zëra se derbi lokal i xhiros së 8-të të LPFM-së ndërmjet Shkëndijës dhe Renovës të luhet në mbrëmje nën ndriçimim e reflektorëve. KF Shkëndija si organizatore e kësaj ndeshje deri tani nuk ka marrë asnjë konfirmim për një gjë të tillë dhe ndeshjen në fjalë e kemi paraqitur në terminin e zakontë nga ora 15:00.

Për çdo ndryshim eventual publiku do të njoftohet në kohë gjatë ditës së martë, pasi termini mund të ndryshohet minimum 24 orë para fillimit të paraparë të ndeshjes.

Share Now

Related Post