Të mërkurën ora 13:00 nisin përgatitjet dimërore

No image

Kuqezinjtë sot përfundojnë pushimin dimëror, pasi nga e mërkura starton faza përgatitore për gjysmësezonin pranveror.

Shkëndija kërkon këtë sezon titullin e kampionit dhe për këtë arsye përgatitja e adekuate e skuadrës është e rëndësisë kruciale. Për këtë arsye stafi teknik ka përgatitur planprogramin për fazën përgatitore e cila nis të mërkurën (3 janar) me grumbullimin e parë të planifikuar në orën 13:00. Ditët e para si zakonisht do të kryhen matjet dhe ekzaminimet mjekësore, ndërsa dy fazat tjera do të realizohen në Ohër dhe Antalia të Turqisë.