Shkëndija falënderon për bashkëpunimin Micin dhe Neto-n

No image

Gledi Mici dhe Aldair Neto nuk janë më pjesë e Shkëndijës, pasi është vendosur të mos vazhdohet bashkëpunimi.

KF Shkëndija komunikon përfundimin e bashkëpunimit me dy futbollistë. Mbrojtësi i majtë Gledi Mici dhe anësori ofenziv Aldair Neto nuk janë më pjesë e kuqezinjëve. Në mungesë të akordit për rinovim, dy palët kanë zyrtarizuar ndarjen.

KF Shkëndija me këtë rast falënderon Micin dhe Neto-n për kontributin e dhënë në fanellën kuqezi, duke ju uruar gjithë të mirat në të ardhmen.

Share Now