Osmani: Favorable draw, still we’ll never underestimate the opponent

No image

After we have drawn The New Saints from Wales in the first qualifying round of the Champions League, the red and blacks have shifted their focus on the preparatory phase where the team will get ready to welcome the European duels. The head coach Qatip Osmani has positively evaluated the draw, stating that it’s a favorable draw, but at the same time thinks that we shall not underestimate the opponent from Wales. Shkëndija  believes in qualification and at the same time is fully aware that this could be achieved only with serious  approach and commitment  in both matches.

Tags

Share Now

Related Post

Osmani: Kundërshtar i dëshiruar, por të hyjmë me respekt

No image

Pasi është mësuar se The New Saints nga Welsi do të jetë rival i Shkëndijës në raundin e parë eliminator të Champions League, kuqezinjtë tashmë kthejnë fokusin ka faza përgatitore për të pritur sa më të gatshëm duelet europiane. Shefi i stafit teknik Qatip Osmani ka vlerësuar pozitivisht shortin, ku kuqezinjtë morrën për kundërshtar një prej rivalëve të dëshiruar, mirëpo në të njejtë kohë kërkon kujdes dhe respekt për oponentin nga Welsi. Shkëndija beson në kualifikim, mirëpo për të realizuar objektivin duhet seriozitet dhe qasje maksimale në të dyja takimet.