Të përzgjedhim së bashku fanellën e re të Shkëndijës!

No image

Armata e tifozëve kuqezi ka qenë gjithmonë pjesë e pandashme e Shkëndijës. Për të afruar tifozët sa më afër klubit të tyre të zemrës, ju ftojmë që të votoni për njërën nga tre fanellat e propozuara, dhe kështu të zgjedhim fanellën e re të Shkëndijës për sezonin 2022/2023.

Votimi do të zgjasë deri më 26.03.2022 (e shtunë), e menjëherë pas votimit do të shpallet edhe fanella më e votuar e Shkëndijës.

Për të votuar klikoni ➡ linkun.

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME