Break free control games, some players play with team B

 

The first team continued the training sessions without the representative Jovanovski, Demiri and Radeski. The technical staff in this break does not foresee a controlling match , but some players will play for the B team on Thursday against Sileks in Kratovo.

After three days off the Shkëndija’s players today continue with regular training sessions. After Sunday’s match with Horizont, players were released for a few days, knowing that in the championship will follow the two-week pause due to the UEFA’s appointment for the controlling matches of the national representatives. This has made the technical staff wanting to rest the players after frequent pace of the soccer matches. In contrast to past experience breaks when controlling matches took place, this time the technical staff decided not to have something like that and the team to focus on training sessions to eliminate the negative occurrences in the game. But this does not mean that players with less start-time will not have games! By decision of the technical staff, a part of the first team players on Tuesday will be part of Team B in dealing with Sileks in Kratovo. While players who have carried the greatest burden of the past matches will develop regular exercise, critical shortages as Marko Jovanovski is called with a Macedonian representative and Besir Demiri and Marjan Radeski that are part of Macedonia U21.

List of players who will play in the team B:

 1. Enes Azizi,
 2. Besir Nuhii,
 3. Egzon Bejtullai,
 4. Sedat Berisha,
 5. Xhelil Abdulla,
 6. Muhamet Useini,
 7. Shpend Asani,
 8. Meriton Korenica,
 9. Burim Kurti,
 10. Riad Agushi,
 11. Shefit Shefiti,
 12. Ard Kasami,
 13. Enis Fazlagiç,
 14. Bojan Vruçina,
 15. Arbin Zejnullahu,
 16. Gazmend Nuredini (Elvir Beqiri),
 17. Hristijan Kirovski,
 18. Faton Abazi.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.

Pauza pa ndeshje kontrolluese, një pjesë e lojtarëve luajnë me ekipin B

No image

Ekipi i parë ka vijuar seancat stërvitore pa reprezentuesit Jovanovski, Demiri dhe Radeski. Stafi teknik në pauzë nuk parasheh ndeshje kontrolluese, mirëpo një pjesë e futbollistëve do të luajnë për ekipin B të enjten kundër Sileksit në Kratovë.

Pas tre ditëve të lira futbollistët e Shkëndijës sot vazhdojnë me seancat e rregullta stërvitore. Pas ndeshjes të së dielës me Horizontin, lojtarët u lanë të lirë për disa ditë, duke ditur se në kampionat pason pauzë dy javore për shkak të terminit të UEFA-së për ndeshje kontrolluese të ekipit përfaqësues. Kjo ka bërë që stafi teknik të mendojë për të pushuar futbollistit pas rritmit të ndeshjeve të shpeshta. Për dallim nga përvoja e pauzave të kaluara kur zhvilloheshin ndeshje kontrolluese, kësaj rradhe stafi teknik ka vendosur që të mos ketë diçka të tillë dhe ekipi të përqëndrohet në seancat stërvitore për eleminim të paraqitjeve negative në lojë. Por kjo nuk don të thotë që futbollistët me minutazh më të vogël nuk do të kenë ndeshje! Me vendim të stafit teknik, një pjesë e lojtarëve të ekipit të parë të martën do të jenë pjesë e skuadrës B në përballjen me Sileksin në Kratovë. Ndërkohë lojtarët që kanë bartur barën më të madhe ndeshjet e kaluara do të zhvillojnë stërvitje të rregull, me mungesa të rëndësishme si Marko Jovanovski që është grumbulluar me përfaqësuesen A të Maqedonisë dhe Besir Demirin e Marjan Radeskin që janë pjesë e Maqedonisë U21.

Lista e futbollisteve që do të luajnë për ekipin B:

 1. Enes Azizi,
 2. Besir Nuhii,
 3. Egzon Bejtullai,
 4. Sedat Berisha,
 5. Xhelil Abdulla,
 6. Muhamet Useini,
 7. Shpend Asani,
 8. Meriton Korenica,
 9. Burim Kurti,
 10. Riad Agushi,
 11. Shefit Shefiti,
 12. Ard Kasami,
 13. Enis Fazlagiç,
 14. Bojan Vruçina,
 15. Arbin Zejnullahu,
 16. Gazmend Nuredini (Elvir Beqiri),
 17. Hristijan Kirovski,
 18. Faton Abazi.

Share Now

Related Post

Leave us a reply

Ky sajt përdor Akismet-in për të pakësuar numrin e mesazheve të padëshiruara. Mësoni se si përpunohen të dhënat e komentit tuaj.