Ndahen rrugët me Zija Merxhanin!

No image

KF Shkëndija njofton për përfundimin e bashkëpunimit me Zija Merxhanin.

Klubi dhe Merxhani kanë rënë dakord që të ndajnë rrugët, ndërsa bashkëpunimi është ndërprerë me marrëveshje të dyanshme.

KF Shkëndija shpreh publikisht mirënjohjen për Merxhanin për përkushtimin e tij në fanellën kuqezi, dhe i dëshirojmë shumë fat dhe suksese në të ardhmen.

SHPËRNDAJE

TË NGJASHME