blog-grid

Shkëndija regjistron fitoren e dytë me rradhë n...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e tretë me rra...

blog-grid

Kuqezinjtë vazhdojnë serinë pozitive në Kratov...

blog-grid

Kuqezinjtë pësojnë disfatën e parë në sezoni...

blog-grid

Kuqezinjtë ndalen me barazim pa gola përballë A...

blog-grid

Shkëndija është ndalur me barazim 2:2 në derbi...

blog-grid

Kuqezinjtë gjejnë vendin dhe kundërshtarin më ...

blog-grid

Kuqezinjtë koleksionojnë fitoren e gjashtë sezo...

blog-grid

Shkëndija vazhdon serinë pozitive në kampionat ...

blog-grid

Kuqezinjtë mundin 3:0 Shkupin dhe ngjithen në po...