blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija duke falemenderuar gj...

blog-grid

Shkëndija sonte zhvillon ndeshje historike dhe ek...

blog-grid

Shkëndija sonte zhvillon ndeshje të rëndësishm...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija solidarizohet me fami...

blog-grid

Edhe pse të gjithë vazhdimisht përsërisin se b...

blog-grid

Klubi i futbollit Shkëndija përmes Kryqit të Ku...

blog-grid

Klubi i Futbollit Shkëndija shpreh indinjatë të...

blog-grid

Lazim Destani i bëri vizitë skuadrës së Shkën...

blog-grid

Takimi Shkëndija-Shkupi i paraparë të luhet të...

blog-grid

Shkëndija këtë verë përgatiti verë të gjat�...