blog-grid

Duke dashur të shmangim rëmujat e padëshiruara ...

blog-grid

Interesi për takimin derbi ndërmjet Shkëndijës...

blog-grid

Drejtuesit e Shkëndijës dhe Shkupit njëzëri pa...

blog-grid

Trajneri boshnjak Bruno Akrapoviç nuk është më...

blog-grid

Edhe pse në media prej disa ditëve më parë u p...

blog-grid

Federata e futbollit të Maqedonisë më 15 dhjeto...

blog-grid

Shkëndija renditet e 624-ta nga 1000 klube të p�...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ tradicionalisht janë pjesë e t...

blog-grid

‘Kuqezinjtë’ që kanë udhëtuar drejt Shqip�...

blog-grid

  Skuadra ‘kuqezi’ është shpallur ekipi...