Shkëndija-Daçia drejtëpërdrejtë në Super Sport 2

No image

Ndeshja e parë e turit të parë eliminator të Liga Evropës ndërmjet Shkëndijës dhe Daçias do të transmetohet drejtëpërdrejtë në kanalin Super Sport 2 dhe Super Sport 2 HD në platformën Digitalb, ndërsa sinjali i njejtë do të lidhet në kanalin zyrtar të klubit Livestream. Shkëndija-Daçia luhet sonte në Strumicë, me fillim në orën 18:00